Recensies

Ik zocht een mooi uniek sieraad, en dat heb ik gevonden bij Diana.
Toen ik ‘mijn’ ring om deed was ik gelijk verkocht. Wat een beauty!! Die is van mij!
Ook opdracht gegeven een uniek collier met bijpassende oorbellen te maken, want daar kwam ik eigenlijk voor:-). En ondanks ik het soms lastig vind om een keus te maken, neemt ze alle tijd voor je, heel fijn. Een topper is het.

Marijke Schaeffer, Blaricum


Diana maakt stijlvolle en unieke sieraden. Sieraden die klasse en vakmanschap uitstralen. Naast vakmanschap is duidelijk haar creativiteit en passie in haar sieraden terug te zien. Sieraden waar je met een glimlach naar kijkt.

Judith Blankestein, Vleuten


Ik draag een prachtig collier van Diana Schoute.
Als je een uniek sieraad zoekt, ga dan eens langs bij haar atelier in Zeist.
Diana maakt alle soorten sieraden in zilver en goud. Ook in opdracht, geheel naar je wensen.

Wil Wischhoff, Utrecht


De eerste cadeautjes liggen al onder de boom! Dit jaar niet zo’n ingewikkelde keuze, nadat ik voor mijzelf een aantal hele mooie sieraden had aangeschaft welke door Diana ontworpen en gemaakt zijn!

Ystar Teunissen, Amsterdam


Diana ontwerpt en maakt prachtig mooie sieraden van goud en zilver, veelal in combinatie met edelstenen. Elegante sieraden voor iedere gelegenheid. Ik ben groot fan en heb diverse oorbellen in mijn bezit welke ik met veel plezier draag.

Willeke Jak, Soest


Puur vakmanschap en elegante eenvoud gecombineerd in unieke sieraden, dat is waar Diana Schoute voor staat. Zij weet je met haar sieraden te raken en nodigt je uit precies datgene te dragen wat bij jou past. Zo draag ik een prachtig sieraad van haar hand, met een mooie symbolische waarde. Nog steeds ontzettend blij mee!

Christel Smorenburg