Recensies

Ik zocht een mooi uniek sieraad, en dat heb ik gevonden bij Diana.
Toen ik ‘mijn’ ring om deed was ik gelijk verkocht. Wat een beauty!! Die is van mij!
Ook opdracht gegeven een uniek collier met bijpassende oorbellen te maken, want daar kwam ik eigenlijk voor:-). En ondanks ik het soms lastig vind om een keus te maken, neemt ze alle tijd voor je, heel fijn. Een topper is het.

Marijke Schaeffer, Blaricum


Diana maakt stijlvolle en unieke sieraden. Sieraden die klasse en vakmanschap uitstralen. Naast vakmanschap is duidelijk haar creativiteit en passie in haar sieraden terug te zien. Sieraden waar je met een glimlach naar kijkt.

Judith Blankestein, Vleuten


Ik draag een prachtig collier van Diana Schoute. Deze heb ik in opdracht bij haar laten maken, prachtig en uniek!
Zij maakt alle soorten sieraden in zilver en goud, geheel naar je wensen.

Wil Wischhoff, Utrecht


De eerste cadeautjes liggen al onder de boom! Dit jaar niet zo’n ingewikkelde keuze, nadat ik voor mijzelf een aantal hele mooie sieraden had aangeschaft welke door Diana ontworpen en gemaakt zijn!

Ystar Teunissen, Amsterdam


Diana ontwerpt en maakt prachtig mooie sieraden van goud en zilver, veelal in combinatie met edelstenen. Elegante sieraden voor iedere gelegenheid. Ik ben groot fan en heb diverse oorbellen in mijn bezit welke ik met veel plezier draag.

Willeke Jak, Soest


Handwerk met zoveel perfectie! Diana heeft een paar jaar geleden een shop in mijn shop gehad, waardoor veel klanten prachtige sieraden sets van haar hebben gekocht. Met mijn 49ste verjaardag heeft mijn man zo’n toffe ring laten maken door Diana en er ligt alweer een volgende opdracht bij haar. Ik geloof dat ik kan zeggen dat ik een huis edelsmid heb 🙂

Esther van Westerlaak, Amsterdam


Diana maakt supermooie, eigentijdse sieraden. Ik heb inmiddels diverse ringen en oorbellen uit haar collectie en daar zal in de toekomst zeker nog wat bijkomen. Elk sieraad is met smaak ontworpen en je kunt duidelijk zien dat het vakmanschap betreft. Wat ook fijn is, is dat Diana graag meedenkt over welk sieraad het best bij jou past. Ze heeft daar absoluut oog voor! Als je daarbij ook nog haar goede service optelt, ontkom je er eigenlijk niet aan om een sieraad bij haar aan te schaffen!

Judith van Doleweerd, Zeist


Puur vakmanschap en elegante eenvoud gecombineerd in unieke sieraden, dat is waar Diana Schoute voor staat. Zij weet je met haar sieraden te raken en nodigt je uit precies datgene te dragen wat bij jou past. Zo draag ik een prachtig sieraad van haar hand, met een mooie symbolische waarde. Nog steeds ontzettend blij mee!

Christel Smorenburg